RIBNICA ŠOKIRALA CRVENU ZVEZDU: Kraljevčani u 17. kolu Superlige za odbojkaše u Beogradu savladali crveno-bele sa 3:1

S. K.

18. 02. 2023. u 16:17

KRALjEVČANI su protutanjali Banjicom. Odbojkaši Ribnica su u 17. kolu BPŠ Superlige u Beogradu šokirali Crvenu zvezdu sa 3:1 (25:23, 21:25, 25:17, 25:23) i ostali su u borbi za drugo mesto.

РИБНИЦА ШОКИРАЛА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Краљевчани у 17. колу Суперлиге за одбојкаше у Београду савладали црвено-беле са 3:1

G. Šljivić

Trenutno su treći sa 11 pobeda i 32 boda. Najubojitiji kod "musketara" bio je Mladen Bojović sa 24, a kod Zvezde Dušan Nikolić sa 17 poena.

- Posle ovako teške utakmice, moram prvo da čestitam mojim igračima na strpljivosti i na odlično urađenom poslu. Čak i u momentima kada nije išlo, mi smo se držali naših dogovora i to je na kraju rezultiralo pobedom. Takođe, čestitam i ekipi Crvene zvezde koja je pružila fantastičan otpor . Mislim da smo mi na uzlaznoj putanji što se tiče forme. Posle malo slabije partije u Staroj Pazovi, pokazali smo da je Ribnica ozbiljna ekipa - ističe trener Ribnica Milan Simojlović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)