OVOG NEMA NI NA VIDEO-IGRICI: Jedan od najspektakularnijih nokauta u istoriji! (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2023. u 20:04

POLjSKI borac Alan Kviečinski od večeras je vlasnik jednog od najspektakularnijih nokauta u MMA istoriji, nakon što je u drugoj rundi FAME 17 promocije u Krakovu brutalno uspavao Maksimilijana Viovorku.

ОВОГ НЕМА НИ НА ВИДЕО-ИГРИЦИ: Један од најспектакуларнијих нокаута у историји! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Alan Kviečinski izveo je večeras nokaut o kojem će se dugo pričati. Skok u vazduh, makazice prema protivniku i pogodak pravo u bradu uspavali su nesrećnog rivala Maksimilijana Vijevorku, koji je istog trenutka zaspao.

Ovaj nokaut je podigao apsolutno sve na noge. Ne viđa se svaki dan ovako nešto u MMA svetu i bez ikakve dileme je poljski borac napravio jedan od najboljih nokauta ikad viđenih.

Popularni 'Alanik' zadovoljan je nokautom nad rivalom i svestan je da će se ovaj potez vrteti širom sveta. Komentatori događaja su jasno najavili.

- Nokaut iz snova. Ovo će se vrteti na svim društvenim mrežama. Ova borba će ući u istoriju - u euforiji su rekli komentatori borbe.

- Želeo je ovu borbu. Eto mu sad - poručio je Kviečinski, koji je bio apsolutni autsajder pred ovaj meč.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!