KRV I SUZE U OKTAGONU: Legenda UFC-a završila karijeru - i to kako (VIDEO)

Novosti online

22. 01. 2023. u 21:06

BORILAČKI sportovi su kroz mešovite borbe (MMA) dobile na dodatnoj popularnosti poslednjih godina, Ultimejt fajt šampionat (UFC) se za to posebno pobrinuo, a jedan od legendarnih takmičara završio je ovog vikenda bogatu karijeru.

КРВ И СУЗЕ У ОКТАГОНУ: Легенда УФЦ-а завршила каријеру - и то како (ВИДЕО)

FOTO: SBC

Brazilski as Glover Teišeira više neće učestvovati u takmičarskim nastupima nakon što je izgubio meč za titulu u lakoj kategoriji na UFC 283 turniru u Rio de Žaneiru.


Uz veliku posekotinu i naročito primetan podliv iznad oka, iz kog je na momente krv lila niz njegovo lice, Teišeira jeste ostao na nogama i posle svih pet rundi nadmetanja za upražnjeno mesto šampiona u kategoriji do 93 kilograma, ali je doživeo poraz.


Sve tri sudije su sa po 50:44 dale trijumf Džamahalu Hilu, koji se rasplakao nakon što je svhatio da je legendu pobedio i postao šampion.


Brazilac, koji ima 43 godine, je posle poraza bacio svoje rukavice na tlo oktagona, označivši tako kraj karijere.


A tokom nje, učestvovao je u 42 MMA borbe, ostvario 33 pobeda, od čega 18 nokautom, 10 predajom rivala, a pet odlukama sudija.

U UFC-u je pobedio 16 puta, a u sedam navrata bio poražen.

BONUS VIDEO: Sudija morao da uspava MMA borca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)