ARSENAL UZ NEVIĐENU DRAMU KORAK BLIŽE TITULI PREMIJER LIGE: Mančester junajted se isprsio u Londonu, ali onaj 90. minut... (VIDEO)

Novosti online

22. 01. 2023. u 19:36

Veliki derbi Premijer lige između prvoplasiranog Arsenala i Mančester junajteda koji je četvrti na tabeli pripao je ekipi iz Londona. I to kako. Uz dramu, pet golova i onaj odlučujući u 90. minutu za 3:2 i važan korak "tobdžiija" ka tituli.

АРСЕНАЛ УЗ НЕВИЂЕНУ ДРАМУ КОРАК БЛИЖЕ ТИТУЛИ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Манчестер јунајтед се испрсио у Лондону, али онај 90. минут... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala dočekali su ''crvene đavole'' u okviru 21. kola Premijer lige i na prepunim ''Emiratima'' Mančester je poveo golom gol Markusa Rašforda u 17. minutu igre posle vrlo pametnog, a vrlo preciznog udraca s distance (VIDEO), da bi samo sedam minuta kasnije Nketija poravnao rezultat i raspametio domaće navijače (VIDEO).

Na samom početku drugog poluvremena, Bukajo Saka, inače najmlađi strelac za Arsenal koji je protiv Junajteda davao golove na tri uzastopna meča, napravio je sjajan solo prodor i šutem izvan šesnaesterca doneo prednost Arsenalu (VIDEO), ali...

Tu nije bio kraj uzbuđenjima.

Naprotiv.

Gosti su odgovorili šest minuta kasnije spretnim pogotkom Lisandra Martineza, koji je slavio kao da je dao gol za osvajanje Lige šampiona (VIDEO), a potpunu ludnicu u Londonu izazvao je pobedonosni pogodak Nketije u 90 minutu utakmice (VIDEO).

"Topdžije" zauzimaju prvo mesto Premijer lige sa 50 bodova, za pet više od drugplasiranog Mančester sitija, ali i uz utakmicu manje od ''građana'', dok je Mančester junajted na trećoj poziciji sa 39 bodova.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice