IZABRANI NAJBOLJI SPORTISTI SRBIJE ZA 2022. GODINU: Evo koga je nagradio Olimpijski komitet Srbije

Novosti online

26. 12. 2022. u 21:37 >> 00:12

SVETSKA i evropska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović Vuleta i prvak sveta u rvanju Zurabi Datunašvili najbolji su sportisti Srbije za 2022. godinu u tradicionalnom izboru Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).

ИЗАБРАНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ СРБИЈЕ ЗА 2022. ГОДИНУ: Ево кога је наградио Олимпијски комитет Србије

Foto: Printskrin

Vuleta je treći put u karijeri dobila ovo priznanje, dok je rođeni Gruzijac Datunašvili posle sjajnih rezultata u dresu Srbije prvi put izabran za najboljeg.

Odbojkašica Tijana Bošković, kapiten svetskih šampionki, izabrana je za najboljeg sportistu u timskim  sportovima, dok su odbojkašice ženski tim godine.

Najbolji muški tim su prvaci Evrope i sveta basketaši 3dž3, Adriana Vilagoš, evropska seniorska vicešampionka i svetska juniorska dvostruka prvakinja, ponovo je najbolji mladi sportista i dobila je priznanje "Bobana Momčilović Veličković", a najbolji trener, po četvrti put, je selektor tekvondo reprezentacije Srbije Dragan Gale Jović.

Trofej "Olimpijsko srce - general Svetomir Đukić" dobio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Dušan Maravić. 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!