„MUSKETARI“ RUŠE TRADICIJU U komšijskom derbiju odbojkaši Ribnice gostuju Radničkom u Kragujevcu

G. ĆIROVIĆ

16. 12. 2022. u 13:20

Uz okršaj beogradskih večitih rivala, derbi 11. kola nacionalnog odbojkaškog šampionata, „BPŠ Superlige“, biće odigran sutra (19.00) u dvorani „Jezero“ u Kragujevcu između domaćeg Radničkog i kraljevačke Ribnice.

„МУСКЕТАРИ“ РУШЕ ТРАДИЦИЈУ У комшијском дербију одбојкаши Рибнице гостују Радничком у Крагујевцу

G.Šljivić

U prvenstveni okršaj starih rivala iz komšiluka obe ekipe ulaze sa učinkom od sedam pobeda i tri poraza, s tim što su Kragujevčani osvojili bod više i imaju bolji set količnik, pa zauzimaju drugo, a popularni „musketari“ treće mesto na tabeli.

U poslednjih sedam međusobnih duela uvek je slavila domaća ekipa, pa se u redovima Kraljevčana nadaju da je vreme da se i ta tradicija prekine.

- Očekuje nas neizvesna utakmica protiv veoma kvalitetnog protivnika – kaže kapiten Ribnice Ivan Todorović. - Ekipe se odlično poznaju, ali optimista sam i verujem da imamo kvalitet da se kući vratimo sa celim plenom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024