GENERALKA SA ŠVEĐANIMA: Rukometaši će uoči SP odigrati dve prijateljske utakmice sa jednim od domaćina šampionata

S. K.

24. 11. 2022. u 15:29

RUKOMETAŠI će krajem decembra u SC FSS u Staroj Pazovi početi pripreme za SP od 11. do 29. januara iduće godine u Poljskoj u Švedskoj. "Orlovi" će u zemlji ostati desetak dana, a onda se sele u Švedsku, gde će 6. januara u Lundu i 9. u Halmštadu odigrati prijateljske utakmice sa aktuelnim šampionom Evrope.

ГЕНЕРАЛКА СА ШВЕЂАНИМА: Рукометаши ће уочи СП одиграти две пријатељске утакмице са једним од домаћина шампионата

FOTO: RSS

Drugi meč biće odigran i u čast leegnadrnog selektora Švedske Bengta Johansona, pod čijom su komandom od 1988. do 2004. godine osvojena dva svetska i četiri evropska zlata, kao i tri srebrne olimpijske medalje.

Iz Švedske Srbi se sele u Poljsku, gde će u Katovicama u grupi E odmeriti snage sa Alžirom (13. januar), Nemačkom (15. januar) i Katarom, 17. januara.

Prve tri selekcije izboriće glavnu rundu, u kojoj će biti četiri grupe sa šest reprezentacija, dok će četvrta igrati u Prezident kupu, za plasman od 25. do 32. mesta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri