DISCIPLINOVANO DO PODVIGA: Odbojkaši Radničkog veruju da mogu da eliminišu rumunski Arkad i plasiraju se u drugo kolo Kupa CEV

Novosti online

24. 10. 2022. u 15:25

UZDAJU se u zlatan set. Odbojkaši Radničkog u sredu (18.00) u revanš utakmici prvog kola Kupa CEV dočekuju rumunski Arkad. Kragujevčani su prvi meč izgubili sa 3:0, tako da moraju da pobede sa 3:0 ili 3:1 i da osvoje zlatni set, koji se igra do 15 poena, kako bi se plasirali u drugo kolo.

ДИСЦИПЛИНОВАНО ДО ПОДВИГА: Одбојкаши Радничког верују да могу да елиминишу румунски Аркад и пласирају се у друго коло Купа ЦЕВ

Foto Grad Kikinda

- Posle pobede nad Vojvodinom, u goste nam dolazi dužnik iz premijernog susreta CEV Kupa, koga dočekujemo puni elana i uz veliku želju i motiv da im se revanširamo za poraz u Rumuniji i da nastavimo dalje takmičenje u Evropi. Maksimalni poraz u prvom susretu nije pravi odnos snaga naše dve ekipe, jer smo u većem delu susreta bili ravnopravan rival.

Spremni smo i ako ponovimo kvalitet igre iz utakmice sa Novosađanima, odigramo maksimalno angažovano i disciplinovano, smatram da imamo realne šanse za prolaz u naredno kolo. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i podrži nas na evropskom putu - kaže za sajt OK Radnički libero Lazar Stašević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!