ADRIANA Vilagoš je osvojila srebrenu medalju u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Komentari (15)

Dobrovoljac

21.08.2022. 10:33

Gradjani Srbije su gradjani Srbije.U mojoj jedinici na kosovu i u RSK ginuli su madjari dobrovoljci dok su pojedini srbi izbegavali vojnu obavezu ili bezali u inostranstvo.Zato ja licno uvek izbegavam da potenciram tu madjarsku nacionalnost kod drzavljana Srbije koji se bore za nasu cast i zastavu.

KOSTA

21.08.2022. 11:27

Sinoc sam trazio na guglu najbolje evropske rezultate u bacanju koplja pre samoga finala ,neke procjene 6-7 mesto ,ali SREBRO ILI MEDALJA MALE SANSE ! OVO JE VELIKI PODVIG ! BRAVO DETE ,DOCE I ZLATO USKORO SAMO NAPRED ,ZDRAVLJE DA TE POSLUZI !

KOSTA

21.08.2022. 11:28

Sinoc sam trazio na guglu najbolje evropske rezultate u bacanju koplja pre samoga finala ,neke procjene 6-7 mesto ,ali SREBRO ILI MEDALJA MALE SANSE ! OVO JE VELIKI PODVIG ! BRAVO DETE ,DOCE I ZLATO USKORO SAMO NAPRED ,ZDRAVLJE DA TE POSLUZI !

nazalost

21.08.2022. 11:34

...naslov je pogresan,i na srecu,niko ga ne vidi i ne oseca kao uvredu.Bar ne za sada!Stavite prst na celo,pa se zapitajte sledece:"Madjarica i Grkinja,zadivile svet!Fotografija obisla svet"...Severni Epir-ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΙΡΟΣ,je oblast na jugu Albanije."Vorii Ipirotes,Severni Epirci,su Grci...Bolje reci,mahom,mada u sadasnje vreme,vise i nisam siguran u to,zato sto sve vise njih,beze od svih maltretiranja,i ostaju u matici Grckoj.Svaki Vorio Ipirotis,bez daljnjega dobija boravak!Malo kasnije i Drzavljanstvo,pasos i sve ostalo. Ελινα Τζενγκο u originalu!"Tz" kod Grka,nije "C"!Vec je to "TS",borila se i nastupa kao Grkinja,odnosno atleticarka Grcke.Nasa atleticarka je gradjanin Srbije,Madjarskog porekla.Ljudi moji,nema ljutnje!Ako vam je Imperija,vodilja i idol za sve...Gde su svi ono koji se bore pod zastavom iste-"Amerikanci"...Gde je tu problem,da je Adriana Vilagos...U protivnom,Kasijus Klej,nijke bio "Amerikanac",nego potomak kolonijalnih robova dovedenih na silu ,na porobljene teritorije,koje se opet,grskom nazvase "Amerikom",u slavu "otkrivaca" novih svetova,koji se,gle cuda,nikada ne nazvase porobljivacima,ili ti makar,izvidnice porobljivaca...Neznam u cemu,ali mi je ostalo,da je neki sportista,"Rumun",Popovici,postigao neki uspeh...A isto tako secate se,i Belodedic je bio "Rumun",pod prezimenom-Belodedici jel...Po kojo teoriji onda,u Srbiji ne zive Srpski drzavljani i na kraju Srbi?

Dušan

21.08.2022. 12:23

Ваљда или мађарско-албански, ако гледамо порекло, или грчко-српски ако гледамо земљу.. свашта..

Cezar

21.08.2022. 12:49

Za mene je ovo zlato! Srpkinja mađarskog porekla sa Srpskom zastavom i Grkinja albanskog porekla sa Grčkom zastavom. Dve zlatne devojke Adriana i Elina a četri nacije ponosne! SRBIJA-MAĐARSKA-GRČKA-ALBANIJA. Bravo devojke!

Marko

21.08.2022. 12:58

Sportisti raznih zemalja se po pravilu veoma poštuju i druže. Ova slika zagrljaja pokazuje šta je sportsko nadmetanje i poštovanje. Ako jednog dana izaberemo neku ženu sportiskinju da bude predsednik ili premijer, možda nestanu sva neprijateljstva i sukobi u regionu.

Demosten

21.08.2022. 21:33

Miki, u poslednjih 20-ak godina ni mnogo Srba sa ovog područja ne zna ni reč mađarskog jezika. A nije bilo tako.... Politika nas je podelila, pa izolovala iznutra...za svaki slučaj. Mogla je ona pre 5 godina da pređe u Mađarsku. Nije, i zato respekt. Njoj i njenima koji ovde žive generacijama.

Đula

23.08.2022. 08:48

Adrijanu znam lično jako dobra devojka nju su zvali Mađari da nastupa za njih i ona odabrala svoju zemlju,pogledajte stoni tenis ko nastupa za reprezentaciju,Mađari ,Srbi ,Rumuni ,i tako dalje nikad nije bio reč ko je kakav ,.inače Adrianin otac je Srbin samo da znate