USRED RATA: Vitalij Kličko, čuveni bokser a sada gradonačelnik Kijeva, razveo se posle 26 godina braka i o tome obavestio svetsku javnost

Tanjug

15. 08. 2022. u 20:25

RAT u Ukrajini, odnosno "Specijalna vojna operacija" kako Rusija naziva tu intervenciju, na momente je u prvi plan izbacivao i nekadašnju zvezdu sporta, a sada gradonačelnika Kijeva, Vitalija Klička. Logično, upravlja glavnim gradom zemlje koja je u ratu. Ipak, ovog ponedeljka, on nije jedna od najnoviji vesti iz "vojničkih razloga" već - porodičnih.

УСРЕД РАТА: Виталиј Кличко, чувени боксер а сада градоначелник Кијева, развео се после 26 година брака и о томе обавестио светску јавност

Foto: Jutjub printskrin/CNN

Naime, kako javljaju ukrajinski mediji, trostruki prvak sveta u superteškoj kategoriji i član Međunarodne boskerske kuće slavnih, razveo se od supruge Natalije posle 26 godina braka.

O detaljima nije hteo javno da govori, ali jeste da je među njima "sve završeno":

- Nije tajna da mi već dugo vremena ne samo da živimo u različitim gradovima, već i u različitim zemljama. Mnogo godina prođe, pojave se različita interesovanja, život, prosto, postane drugačiji. Mi smo rešili da to i ozvaničimo. I, to je bila obostrana žrelja, rekao je 51-godišnji Ukrajinac, stariji od braće Kličko, koja su svojevremeno harala bokserskim ringovima širom sveta.

Vitalij Kličko je ovoj objavi dodao i sledeće:

- Među nama su ostali dobri odnosi, poštujemo jedno drugo, deca su odrasla i život se nastavlja - poručio je on.

Natalija je i sama bila sportistkinja, bavila se gimnastikom i sinhronim plivanjem, bila je i fotomodel, a dugo već živi i radi u Hamburgu, gde se bavi i pevanjem.

Njih dvoje su u braku dobili trojke dece. Najpre sina Jegor-Danijela u maju 2000, a on je prvi deo imena, Jegor, dobio po majčinom devojačkom prezimenu - Jegorova.

Potom je na svet došla Jelisveta-Viktorija, koja je drugi deo imena, "Viktorija" (engl. "pobeda") dobila jer joj je otac na dan njenog rođenja 2022. ostvario jednu od pobeda.

I, konačno, 1. aprila 2005. Vitalij i Natalija Kličko su dobili drugog sina, Maksim-Aleksandra, koji je prvi deo imena dobio po Nemcu Maksu Šmelingu, čuvenom bokseru.


Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije