AMERI PRIPOJILI BIJELJINU SRBIJI: Zvezdino dete reakcijom izazvalo potres, navijači iz Bosne kipte od besa

Novosti online

15. 08. 2022. u 18:48

DEJAN Joveljić, nekada veliki talenat Crvene zvezde, mesto pod zvezdama našao je u Americi, gde je svojim sjajnim golovima očarao sve ljubitelje MLS lige. U prethodnom periodu bio je u fokuse javnosti preko Atlantika zbog fudbalskog umeća, a danas se o njemu priča pre svega zbog njegovog mesta rođenja.

АМЕРИ ПРИПОЈИЛИ БИЈЕЉИНУ СРБИЈИ: Звездино дете реакцијом изазвало потрес, навијачи из Босне кипте од беса

FOTO: Printrksin/Instagram/FSS

Naime, nakon što je naš internacionalac još jednom briljirao u dresu Los Anđeles Galaksija, administrator zvaničnog tviter nalogu kluba želeo je da ga javno pohvali putem ove društvene mreže.

I, tom prilikom izazvao revolt određenog broja ljudi na balkanksom poluostrvu.

Foto: Profimedia

Naš golgeter inače je  rođen u Bijeljini, koja se teritorijalno nalazi u Bosni i Hercegovini - entitet Republika Srpska, ali Amerikanci su pomenuto mesto preselili direktno u Srbiju, što je izazvalo burnu reakciju naših komšija. 

Tvit Los Anđeles Galaksija munjevito je ukonjen zbog greške i lavine negativnih komentara koji su se nizali ispod njega, ali dokaz o tome da su Bijeljinu pripojili našoj državi je ostao zabeležen. 

LA Galaksi je želeo da pokaže kakav je put Joveljić prešao u karijeri i kako je stigao do Los Anđelesa. Uradili su Amerikacni to pomalo nespretno i našli se na meti žestokih kritika.

FOTO: Printrksin/Zvanicni tviter nalog LA Galaksi

 

A, one su dostigle usijanje kada je i sam fudbaler reagovao na ovu objavu kluba. Joveljić je napisao da mu se sviđa tekst iz tvita, što je izazvalo još više komentara.

Navijači iz Bosne i Hercegovine objašnjavali su mu gde se nalazi Bijeljina u kojoj je rođen, a bilo je i mnogo onih koji su stavljali zastavu BiH.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna