ANGELINA ISPUNILA OČEKIVANJA: "Biću opuštenija na EP"

Novosti online

07. 08. 2022. u 10:53

ANGELINA TOPIĆ nastavila je stazama oca Dragutina i majke Biljane i donela novu medalju srpskoj atletici. Ona se iz kolumbijskog Kalija vraća sa svetskom juniorskom bronzom, a za sajt Srpskog atletskog saveza izjavila je da je tom medaljom ispunila, pa čak i nadmašila svoja očekivanja, kao i da će joj ovaj uspeh pomoći pred predstojeće Evropsko prvenstvo.

АНГЕЛИНА ИСПУНИЛА ОЧЕКИВАЊА: Бићу опуштенија на ЕП

FOTO: EPA

- Takmičenje je prošlo odlično, ispunila sam sva svoja očekivanja, čak i više. Kako se približavalo takmičenje pokušavala sam da se pre svega mentalno pripremim i uspela sam u tome -  rekla je Angelina Topić.


Topićeva je bronzu osvojila skokom od 1,93 centimetra, a srebro joj je izmaklo u poslednjoj seriji kada je estonska takmičarka preskočila 1,95.

- Našla sam se na pobedničkom postolju, među tri najbolje juniorke sveta. Veoma sa zadovoljna osvojenom medaljom, u istoj meri kao i medaljom sa Evropskog prvenstva. Sada se spremam za seniorsko prvenstvo Evrope koje se održava u Minhenu na koje ću otići opuštenije i nadam se prolasku u finale i što boljem rezultatu - izjavila je Topićeva, a preneo Srpski atletski savez.

Druga srpska takmičarka, Zorana Rokavec, završila je takmičenje kao deseta na svetu sa preskočenih 1,75 metara u finalu.

Evropsko prvenstvo u atletici na programu je od 15. do 21. avgusta u Minhenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri