"OVAJ MEČ RADIM DA SE OSIGURAM": Zaradio je preko 100 miliona, ali mu to nije dovoljno za bezbrižnu penziju

Novosti online

14. 07. 2022. u 13:53

KAZAHSTANSKI bokser Genadij Golovkin je tokom poslednjih desetak godina imao mečeve na mnogo atraktivnih i velikih lokacija: u Njujorku, Los Anđelesu, Londonu, Monte Karlu, Japanu... A 2019. je potpisao ugovor na šest borbi za koji je dobio preko 100 miliona dolara. Ipak, to mu izgleda nije dovoljno kako bi otišao u bezbrižnu penziju.

ОВАЈ МЕЧ РАДИМ ДА СЕ ОСИГУРАМ: Зарадио је преко 100 милиона, али му то није довољно за безбрижну пензију

Twitter / Printskrin / Mirror Fighting

Golovkin (42-1-1, 37 KO), šampion srednje kategorije, ovog puta će otići u super srednju kategoriju i odradiće treći meč protiv Kanela Alvareza za titulu prvaka.


Četrdesetogodišnji nokauter će tako ući u 45. borbu u svojoj profesionalnoj karijeri, koja bi, mu po njegovim rečima, trebala omogućiti i vrlo mirnu penziju s finansijske strane.

- Penzionisaću se nekad, verovatno ne tako daleko u budućnosti. Borba protiv Kanela omogućiće mi da se penzionišem i sa finansijske strane pre svega. Jasno mi je da će borba protiv njega biti teška, i spremam se za to sa svojim trenerom. Definitivno ću pokazati svoje najbolje izdanje. Nadam se da ću uspeti da pobedim - rekao je Golovkin.

Novinari su ga pitali i o nedavnim Kanelovim izjavama u kojima ga je optužio da je jako loš čovek, ali popularni "GGG" je rekao kako se na te stvari ne obazire i da je fokusiran na pripreme.


Podsetimo, Kanelo Alvarez i Genadij Golovkin odmeriće snage 17. septembra i biće to njihov treći međusobni duel.

BONUS VIDEO: Đoković igra tenis u Visokom
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja