"JUTJUBER" PROZIVA FJURIJA DA ŽELI ODLOŽITI MEČ: Bokser ljutito poručio - "Borba će se održati"

Novosti online

24. 06. 2022. u 23:10

PRILIČNO dugo najpoznatiji "jutjuber" u svetu boksa Džejk Pol pokušava ugovoriti meč protiv Tomija Fjurija, brata bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Tajsona Fjurija. 23-godišnji Tomi profesionalni je bokser, a upisao je osam pobeda u isto toliko nastupa.

ЈУТЈУБЕР ПРОЗИВА ФЈУРИЈА ДА ЖЕЛИ ОДЛОЖИТИ МЕЧ: Боксер љутито поручио - Борба ће се одржати

Foto AP

Fjuri i Pol trebali su se obračunati 18. decembra prošle godine, ali Fjuri je desetak dana uoči borbe otkazao nastup zbog povrede rebra i bakterijske infekcije.


Tada je Tajron Vudli, MMA zvezda, uskočio kao zamena, a američki jutjuber ga je nokautiraou šestoj rundi. Pol je nakon toga uzeo kraću pauzu od boksa, a spreman je da se vratit u ring 6. avgusta. Fjuri će dobiti novu priliku za i meč protiv njega, ali Džejk tvrdi kako je taj meč ponovno neizvestan.

- Tomi Fjuri, otkazao si meč prošle godine. Nakon toga si pristao da ponovno ugovorimo meč, ali tvoj otac sada ti pokušava otkazati meč. Dali smo ti sve što si tražio. Honorar od dva miliona dolara i VADA testiranje (kontrola protiv dopinga). Imaš 24 časa da središ ovo ili ti nikada više neću dati priliku - napisao je Pol na svom "tviter" nalogu, a objavio je i video vezan za tu temu.

Pol je dodao kako je Fjuri već odradio jedan meč u SAD, a tada nije imao pored ringa svog oca ili brata Tajsona kao podršku. Pol ne razume zašto je Fjuri toliko uplašen, iako konstantno ističe kako će lakoćom pobijediti "jutjubera".

 

Čini se da je Pol svojim objavama na društvenim mrežama naljutio boksera koji je ubrzo odgovorio.

- Borba će se održati 6. avgusta. Zaboravi na timove ili bilo kakva druga sranja. Ne treba mi niko da mi pomogne kako bi tebe poslao na pod. O da, hvala što si napokon pristao na doping testiranje. Pristao si tek kad si shvatio da je borba pod znakom pitanja. Ko tu kome treba - odgovorio je Fjuri.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)