MAJK TAJSON OBARAO RUKU SA POZNATIM REPEROM: Kad "Gvozdeni" sa džointom u ustima naiđe na ravnog sebi (VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2022. u 11:43

BIVŠI svetski prvak u teškoj ketegoriji Majk Tajson obarao je ruku sa popularnim reperom Gejmom tokom snimanja jednog podkasta.

МАЈК ТАЈСОН ОБАРАО РУКУ СА ПОЗНАТИМ РЕПЕРОМ: Кад Гвоздени са џоинтом у устима наиђе на равног себи (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Gejm je izazvao Tajsona na obračun, a sve je prošlo u jednom prijateljskom i zabavnom okruženju. Reper je izjavio kako mu je to bio jedan od najboljih dana u životu s obzirom na to da mu je "Gvozdeni" bio jedan od idola dok je odrastao, a već duže vreme su i prijatelji.


- Pobedio sam Majka Tajsona u obaranju ruku. I pre nego što počnete komentarisati, išao sam lagano s njim jer ga volim i smatram da je ispravno što sam ga na kraju pustio da se pokuša vratiti. Da ne spominjem to da je koristio čitavo telo i držao se za kauč. Mislim da nije bio spreman za moju snagu. Treninzi su od mojih ruku napravili Tajsonove ruke. Danas je bio jedan od najboljih dana u mom životu! Hvala ti još jednom, Majk, na 20-godišnjem prijateljstvu i tome što si pravi ratnik za sve nas koji smo na tebe gledali kao na idola tokom odrastanja - rekao je reper.

Kako se vidi na samom snimku, atmosfera je bila i više nego zabavna. Bivši bokser sa džointom u ustima obara ruku s poznatim reperom.

 


 

Majk je svoj veliki povratak u ring odradio 2020. godine, kada se u jednom egzibicionom meču borio protiv takođe bivšeg prvaka i legende Roja Džonsa Džuniora. Kako stvari stoje, možemo pretpostaviti da će se Tajson ponovno boriti ove godine, s obzirom na to da je konstantno u pričama o potencijalnom meču, kao na primer onome protiv "Jutjub" zvezde Džejka Pola. Jednom prilikom je izjavio kako bi mu trebalo samo 30 dana da se spremi za borbu, a sudeći prema nedavno objavljenim video-snimcima na kojima "uništava" fokusere, smatra se da se već sada priprema za nešto veliko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)