OSVAJAČ OLIMPIJSKE BRONZE UVEREN: "Entoni DŽošua je mentalno jači od Usika i pobediće ga"

Novosti online

18. 05. 2022. u 14:02

Osvajač bronzane medalje sa zadnjih Olimpijskih igara, Britanac Frejzer Klark smatra kako je njegov sunarodnik i bivši prvak sveta u teškoj kategoriji Entoni Džošua napravio potrebne promene u svojim pripremama i da će pobediti Usika u revanšu.

ОСВАЈАЧ ОЛИМПИЈСКЕ БРОНЗЕ УВЕРЕН: Ентони Џошуа је ментално јачи од Усика и победиће га

Foto AP

Jedna od glavnih promena u pripremama Britanca je ta što je Angel Fernandez postavljen za glavnog trenera. Fernandez je ujedno i trener Klarka, za koga bronzani olimpijac veruje kako je promenio Džošuinu taktiku za revanš. Takođe je za "Skaj Sport" prokomentarisao kako je njegovog sunarodnika poraz od Ukrajinca dodatno ojačao.

- Mislim da ga je poraz ojačao i otvorio mu oči. Mentalno je postao jači i mislim da sada zna šta treba učiniti.  Ne možete otpisati Usika, on je neverovatan borac. Ali mislim da je "Ej Džej" sada na mestu gde želi biti i da ima sve predispozicije da pobedi - izjavio je Klark.

 


Meč je načelno dogovoren, a čeka se samo još službena potvrda datuma borbe, koja će se najverovatnije odigrati 23. jula ove godine.
 


BONUS VIDEO: Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

Zajedno za očuvanje prirode