RUSKINJA SE EMOTIVNO SLOMILA: Mrzim sve! Nikada više neću stati na led

Novosti online

18. 02. 2022. u 08:33

RUSKE klizačice definitivno su obeležile Zimske olimpijske igre u Pekingu. Kamila Valijeva bila je u centru pažnje od samog početka. Najpre zbog sjajnih nastupa, a zatim i doping skandala.

РУСКИЊА СЕ ЕМОТИВНО СЛОМИЛА: Мрзим све! Никада више нећу стати на лед

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, slobodni program i borbu za odličje obeležila je jedna druga Ruskinja - Aleksandra Trusova. 

Iako je imala skoro savršen program koji je besprekorno izvela, ostala je bez zlata i morala je da se zadovolji srebrnom medaljom.

To je veoma teško podnela i dugo je odbijala da se pojavi na svečanoj dodeli medalja.  

- Nikad više neću izaći na led. Nikad! Mrzim ovo! Nemoguće! Ne može to na ovakav način. Neću ići na dodelu medalja. Svako ima zlato osim mene! Mrzim sve - pričala je Trusova kroz suze. Završila je takmičenje na drugom mestu, sa četiri boda manje u odnosu na novu olimpijsku šampionku Anu Ščerbakovu.

Ipak, ona se na kraju smirila i izašla na podijum gde joj je uručena medalja. Zlatnu medalju je osvojila Ana Ščerbakova sa ukupnim skorom od 255.95 poena, dok je Aleksandra Trusova, takođe Ruskinja, završila takmičenje na drugom mestu sa 251.73 poena. Treće mesto osvojila je Kaori Sakamoto iz Japana sa 233.23 poena, dok je Valijeva ostala na 224.09.

Bonus video: Najveći olimpijski skandal - Pendrekom prebijena klizačica da bi druga pobedila

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)