"VAKCINIŠITE SE ILI ĆETE PROĆI KAO ĐOKOVIĆ" Čelnici VN Australije upozoravaju vozače Formule 1 da će biti deportovani ukoliko se ne cepe

Novosti online

23. 01. 2022. u 13:00

ZVANIČNICI Velike nagrade Australije u Formuli jedan upozorili su da svi vozači i članovi F1 timova moraju da budu potpuno vakcinisani ukoliko ne žele da dožive sudbinu Novaka Đokovića!

ВАКЦИНИШИТЕ СЕ ИЛИ ЋЕТЕ ПРОЋИ КАО ЂОКОВИЋ Челници ВН Аустралије упозоравају возаче Формуле 1 да ће бити депортовани уколико се не цепе

EPA-EFE/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Izvršni direktor Trke Endru Vastakot ističe da su pravila jasna i da ih svi moraju poštovati. Australijski grand pri je tradicionalno poslednjih godina bio prvi u kalendaru F1, ali će ove sezone biti treća trka po rasporedu.

- Pravila za ulazak u zemlju su jednostavna, baš kao i pravila po kojima funkioniše formula 1 - rekao je Vestakot i dodao da neće biti nikakvih izuzetaka ni po kom osnovu, očigledno aludirajući na slučaj Novaka Đokovića.

- Mi smo sve organizovali mnogo pre dešavanja na Australijan openu i prilično sam siguran da neće biti nikakvih problema - zaključio je Vestakot.

BONUS VIDEO: Brzo voze i dobro zarađuju - Da li je šamion Formule 1 prvi i po plati?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)