ĐERONA VERUJE U ČUDO: Pokušaćemo da pobedimo Francusku i prođemo u narednu fazu Evropskog prvenstva

Novosti online

16. 01. 2022. u 18:13

SELEKTOR rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona veruje da njegovi izabranici mogu da iznenade Francusku.

ЂЕРОНА ВЕРУЈЕ У ЧУДО: Покушаћемо да победимо Француску и прођемо у наредну фазу Европског првенства

FOTO: N. Paraušić

"Orlovi" su u subotu poraženi od Hrvatske (23:20) i na taj način su u velikoj meri otežali plasman u narednu rundu Evropskog prvenstva.

Našim igračima bi protiv "trikolora" odgovarala pobeda od minimum dva gola razlike, a španski stručnjak na klupi Srbije ističe da prvo moraju da se isprave greške iz prošlog meča.

- Moramo da se fokusiramo na meč sa Francuskom sutra, ali smo ovog jutra iskoristili priliku da pogledamo video i analiziramo greške iz meča sa Hrvatskom, mislim da je to važno. Evidentno je da su nam nedostajale pripremne utakmice sa Nemačkom i šteta je što smo stigli na takmičenje bez provera. Naša ekipa je pokazala ponovo da je u odbrani jaka, ali smo imali probleme u tranziciji i pozicionom napadu. Nismo odigrali dobro, bilo je nesporazuma, ali siguran sam da će sa više rada i utakmica to biti ispravljeno – rekao je Đerona.

Detalj sa meča Srbija - Hrvatska/FOTO: AP/Tanjug

Svestan je da Srbina nije u idealnoj poziciji, ali "orlovi" su ne tako davno pokazali da mogu da se nose sa jednom od najboljih reprezentacija sveta.

- Sada već pripremamo analize za Francusku i u toku popodneva ćemo raditi na detaljima igre za sutrašnju utakmicu i pokušati kao što je to bio slučaj u Zrenjaninu pre godinu dana i da pobedimo istom razlikom kako bismo išli u narednu fazu takmičenja - zaključio je 48-godišnji stručnjak iz Tortose.

Utakmica Srbija - Francuska igra se u ponedeljak od 20.30.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)