REGIONALNA LIGA U ZRENJANINU: Proleter domaćin turnira

B. Grujić

13. 01. 2022. u 13:09

GRAD Zrenjanin i Vaterpolo klub Proleter domaćini su drugog turnira A1 Regionalne vaterpolo lige, koji se igra od 14. do 16. januara na gradskom bazenu u Zrenjaninu, a nastupiće oko 120 vaterpolista iz regiona.

РЕГИОНАЛНА ЛИГА У ЗРЕЊАНИНУ: Пролетер домаћин турнира

N. Paraušić

  Osim domaćina Proletera, na  turniru učestvuju zagrebački Medveščak, KPK Korčula, Triglav iz Kranja, Vojvodina iz Novog Sada i Nais iz Niša, a  biće odigrana tri kola, sa ukupno 9 utakmica, koje se igraju u prisustvu publike, uz pridržavanje svih epidemioloških mera. U petak i subotu mečevi se igraju od 17 časova, dok se utakmice u nedelju igraju od 10 časova.

Vaterpolisti Proletera, posle četiri odigrana meča na prvom turniru u Novom Sadu, zauzimaju petu poziciiju sa 7 osvojenih bodova, dve pobede, jedan nerešen i izgubljen meč.

U petak 14. januara od 17 časova igraju Vojvodina – KPK, od 18.50

Proleter –  Medveščak i od 20.45  Triglav – Nais, u subotu 15. januara u istim terminima, sastaju se Medveščak – Triglav, Proleter – KPK i Vojvodina –  Nais, dok u nedelju 16. januara, u 10 časova sastaju se Triglav – KPK, u 11.50 Medveščak – VK Vojvodina i od 13.40 časova Nais – Proleter.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna