SRAMOTA SRPSKOG RUKOMETA: Opšti haos, sevale pesnice, leteli predmeti... (VIDEO)

Novosti online

29. 11. 2021. u 08:09

SRPSKI rukomet se već dugo nalazi u velikom problemu, kako klupski, tako i reprezentativni.

СРАМОТА СРПСКОГ РУКОМЕТА: Општи хаос, севале песнице, летели предмети... (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Nacionalni tim osvoji medalju jednom u dve decenije, ako se prvenstvo organizuje u našoj zemlji. I slobodno možemo reći da se radi o najlošijem ekipnom sportu u Srbiji.

Ni klubovi nisu bolji, izlazak u Evropu se završi rano, a kvalitet je na nivou najlošijih takmičenja. Ipak, ovo što smo videli proteklog vikenda je blago je reći sramotno.

Naime, na meču između Vrbasa i Kolubare došlo je do ozbiljne tuče igrača dva tima. Pri vođstvu kluba iz Lazarevca od 24:23, izbila je opšta tuča na terenu u 53. minutu. Haos je potrajao nekoliko minuta i strasti su se jedva smirile, ali je na kraju meč ipak nekako završen.

Vrbas je napravio preokret i slavio 27:26 i tako je ostao na trećem mestu, dok je klub iz Lazarevca pretposlednji u Super B ligi Sever-centar.

Ipak, susret će se, nažalost, više pamtiti po velikom sukobu igrača dva tima! Sve je počelo kada je jedan igrač Vrbasa udario pesnicom u lice rukometaša Kolubare, nakon čega su se svi na terenu i na klupama umešali u sukob, a leteli su i razni predmeti sa tribina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)