BUĐENJE PROTIV ZVEZDE: Vaterpolisti Radničkog veruju da sutra (20.00) u Beogradu mogu da savladaju crveno-bele

S. K.

29. 10. 2021. u 14:49

ŠAMPION ne blista ni u Superligi, ni u Evropi. Vaterpoliste Radničkog posebno bole teški porazi od Novog Beograda i nadaju se da sutra (20.00) u jednom od derbija petog kola na Dorćolu mogu da izađu kao pobednici u duelu sa Crvenom zvezdom.

БУЂЕЊЕ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Ватерполисти Радничког верују да сутра (20.00) у Београду могу да савладају црвено-беле

Foto: Arhiva V.N.

- Nismo zadovoljni dosadašnjom formom. U utakmicama sa Novim Beogradom se videlo da još nismo uigrani i da se tražimo kao ekipa. Ali, početak je sezone, imali smo pehove sa bolešću i povredama i ti porazi ne moraju ništa da znače. Sada ulazimo u period u kome bi trebalo da budemo pravi. Nadam se da ćemo se dići u utakmici sa Zvezdom i podići samopouzdanje za gust raspored koji nas očekuje u novembru - rekao je za sajt Radničkog centar Nebojša Toholj.

O crveno-belima koji su pobedom nad Špandauom startovali u Ligi šampiona sve najlepše:

- Crvena zvezda se pojačala u odnosu na prethodnu sezonu sa tri kvalitetna igrača i dobro je popunjena na svim pozicijama. Sigurno da je dobila vetar u leđa plasmanom u Ligu šampiona, a onda i pobedom nad nemačkim Špandauom. Očekujem jako tešku utakmicu, ali mislim da smo kvalitetniji i ako odigramo na našem nivou, bez padova koji su se dešavali protiv Novog Beograda, možemo da očekujemo pobedu .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)