UDAJE SE IVANA ŠPANOVIĆ: Svadbeno veselje u inostranstvu, a za muziku je zadužena ova pevačica

Novosti online

26. 09. 2021. u 13:03

Nakon što su na ludi kamen stali Milica Mandić, a zatim i Nemanja Majdov, isto je odlučila i najbolja srpska atletičarka Ivana Španović.

УДАЈЕ СЕ ИВАНА ШПАНОВИЋ: Свадбено весеље у иностранству, а за музику је задужена ова певачица

Foto: Printskrin Instagram/ivanaspanovic

Ivana je u vezi sa Markom već neko vreme, ozvnaičili su to i veridbom, a sada je vreme i za venčanje, koje će se održati upravo danas.

Posebno je zanimljivo što će na njihovoj svadbi pevati poznata pevačica Edita, dok bi proslava trebalo da se održi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pre izvesnog vremena, Ivana i Marko su razmenili zanimljive poruke na društvenim mrežama i nagovestili da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen.

– Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih – napisao je Marko pored fotografije sa vožnje pustinjom.

Srpska atletičarka je u komentaru napisala:

– Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe.

Iako na Olimpijskim igrama nije uspela da osvoji medalju, Ivana je imala ove godine odlične rezultate. Svetska atletska federacija je objavila da je Španovićeva izbila na prvo mesto rang liste zahvaljujući osvajanju Dijamantske lige u Cirihu.

Sada je vreme da se godina kruniše na najbolji mogući način.

(Meridijan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)