SRPSKI STRELCI NA SVETSKOM KUPU U OSIJEKU: Nišane medalje, misle na Japan

S. O.

23. 06. 2021. u 20:50

SRPSKI strelci će od danas do 2. jula nišaniti medalje na Svetskom kupu u Osijeku, ali će mislima već biti u Tokiju.

СРПСКИ СТРЕЛЦИ НА СВЕТСКОМ КУПУ У ОСИЈЕКУ: Нишане медаље, мисле на Јапан

Foto: Nebojsa Parausic

Naši "majstori mušice" su na prethodnim takmičenjima obezbedili sedam kvota za Olimpijske igre, pa će im takmičenje u Hrvatskoj biti generalna proba za nastup u Tokiju, što je vrhunac karijere svakog sportiste.

Naša selekcija u Osijek nije otputovala u najavljenom sastavu. Zorana Arunović, po savetu lekara, propušta SK, kako bi u potpunosti sanirala povredu, koja se pojavila posle EP. Arunovićeva trenira po planu u Beogradu i ide na terapije.

Seniori, vazdušna puška: Milutin Stefanović, Milenko Sebić i Lazar Kovačević. Van konkurencije: Marko Ivanović. MK puška trostav: Stefanović, Stevan Pletikosić i Sebić.

Van konkurencije: Kovačević i Ivanović. Seniorke, vazdušna puška: Andrea Arsović, Teodora Vukojević i Sanja Vukašinović.

Van konkurencije: Aleksandra Havran. MK puška trostav (3h40 metaka): Arsović, Vukojević i Vukašinović.

Van konkurencije: Ivana Marić i Marija Kolarević. Seniori, vazdušni pištolj: Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov.

Seniorke, vazdušni pištolj: Jasmina Milovanović, Brankica Zarić i Jovana Todorović. Van konkurencije: Jelena Todorović. MK sport pištolj: Milovanović, Jov. Todorović. Vođa puta je Dragan Marković, a u stručnom štabu su i selektori Dragan Donević i Jelena Arunović, zatim Saša Iker, Goran Mikec, Petar Nikolić, Stefan Višekruna, Milan Armuš, Ivan Manojlović i Alina Sebić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda