JATO PTICA UMALO IZAZVALO TRAGEDIJU NBA TIMA: Igrači Jute proživeli pravu dramu

Novosti online

31. 03. 2021. u 08:11

PRAVU dramu na nebu proživeli su košarkaši Jute Džez.

ЈАТО ПТИЦА УМАЛО ИЗАЗВАЛО ТРАГЕДИЈУ НБА ТИМА: Играчи Јуте проживели праву драму

FOTO: AP

Naime, avion je prevozio košarkaše i stručni štab ka Memfisu, ali je bio prinuđen da otkaže dalji put i vrati se na aerodrom u Solt Lejk Sitiju usled nepredviđenih okolnosti tokom leta, prenose američki mediji.

Portparol Jute saopštio je da se avion sigurno prizemljio nakon što je jato ptica udarilo u letelicu.

Američki mediji navode da je let "Delta Flight 8944", koji je saobraćao na liniji Solt Lejk-Memfis, u jednom trenutku morao da isključi jedan od motora iz predostrožnosti, posada je potom proglasila stanje uzbune u avionu, a onda se letelica okrenula i vratila sa mesta odakle je poletela. Srećom, osim pretrpljenog straha, igrači nisu imali nikakvih drugih posledica.

Da nikom bilo prijatno, najbolje pokazuju reakcije igrača Jute na Tviteru. Tako su Džordan Klarkson i Donovan Mičel samo ostavili ruke u molitvi na svojim nalozima.

Podsetimo, Džezi su najbolja ekipa NBA lige sa učinkom 35-11, a utakmica sa Memfisom zakazana je za noć između srede i četvrtka u 2.00 sata po srednjeevropskom vremenu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)