EVROLIGA: CSKA ubedljiv protiv Olimpijakosa, Fener prekinuo seriju poraza

Beta

03. 12. 2020. u 20:46

KOŠARKAŠI CSKA iz Moskve pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Olimpijaksoa sa 80:61 (20:19, 19:10, 17:9, 24:23), u utakmici 12. kola Evrolige.

ЕВРОЛИГА: ЦСКА убедљив против Олимпијакоса, Фенер прекинуо серију пораза

Foto: Evroliga

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Majk Džejms sa 16 poena uz po sedam asistencija i skokova, Tornike Šengelija je dodao 10 poena, dok je Džoel Bolomboj postigao osam poena uz pet skokova. Srpski koršarkaš Nikola Milutinov meč je završio sa četiri poena i osam skokova.

U ekipi Olimpijakosa najbolji učinak imao je Hasan Martin sa 10 poena i tri skoka, Jorgos Printezis je takođe postigao 10 poena, dok je Livio Žan Šarl dodao devet poena uz pet skokova.

Na tabeli Evrolige ekipa iz Rusije ima učinak od devet pobeda i tri poraza, dok ekipa Olimpijakosa ima po pet pobeda i poraza.

U narednom kolu CSKA gostuje Himkiju, a Olimpijakos gostuje Barseloni.

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su u gostima Zenita iz Sankt Peterburga sa 73:65 (23:14, 22:18, 8:21, 20:12).

U ekipi Fenerbahčea najbolji učinak imao je Jan Veseli sa 17 poena i četiri skoka, Danilo Bartel je postigao 15 poena uz pet skokova i četiri asistencije, dok je Ali Muhamed dodao 11 poena uz tri skoka.

Najefikasniji u ekipi Zenita bio je Kevin Pangos sa 16 poena, pet skokova i četiri asistencije, Vil Tomas je dodao 10 poena uz pet skokova i tri asistencije, dok je Mateuš Ponitka postigao sedam poena uz osam skokova i tri asistencije.

Fenerbahče, koji sa klupe vodi srpski selektor Igor Kokoškov, ima učinak od pet pobeda i sedam poraza, a ekipa Zenita ima šest pobede i tri poraza.

U narednom kolu Fenerbahče gostuje ekipi Albe iz Berlina, dok ekipa Zenita gostuje Valensiji.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo