MARINA MALJKOVIĆ OKUPILA DEVOJKE: Košarkašice Srbije počinju pripreme za Olimpijske igre

Novosti online

24. 05. 2024. u 12:05

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije počinje pripreme za treći uzastopni olimpijski turnir koji će se u julu i avgustu igrati u Lilu i Parizu.

МАРИНА МАЉКОВИЋ ОКУПИЛА ДЕВОЈКЕ: Кошаркашице Србије почињу припреме за Олимпијске игре

FOTO: AP/Tanjug

Kako je saopštio KSS, ekipa će prvi deo priprema provesti u Vršcu, zajedno sa reprezentacijom do 20 godina koja se sprema za Evropsko prvenstvo u litvanskom gradovima Klaipedi i Vilnjusu od 6. do 14. jula.

Na početku priprema će raditi čak 36 košarkašica. Najbolje srpske košarkašice u junu odlaze u standardnu bazu na Zlatibor, a do početka Olimpijskih igara treniraće u Beogradu uz učešće na turniru u Belgiji i dve prijateljske utakmice protiv Francuske u Lionu.

FOTO: FIBA

Selektorka Srbije Marina Maljković će i ovoga puta tokom priprema šansu pružiti mladim košarkašicama, da dokažu da su spremne da uđu u sistem seniorskog tima, uz, naravno, proverene snage. Srbija će u Lilu na Olimpijskom turniru biti u grupi A zajedno sa selekcijama Španije, Kine i Portorika.

Plasman u četvrtfinale, koje će se igrati u Parizu, obezbediće po dve najbolje plasirane ekipe iz svake od tri grupe, kao i dva trećeplasirana tima sa boljim rezultatom.

BONUS VIDEO VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)