NIKO KAO DONČIĆ: Dalas predvođen Lukom odneo pobedu nad Jutom (VIDEO)

Novosti online

22. 03. 2024. u 11:23

Košarkaši Dalas maveriksa ostvarili su pobedu nad Jutom džez rezultatom 113:97 na domaćem terenu, a lider ekipe Luka Dončić predvodio je svoju ekipu do pobede.

НИКО КАО ДОНЧИЋ: Далас предвођен Луком однео победу над Јутом (ВИДЕО)

FOTO: AP

Dončić je bio fantastičan sa 34 poena, devet skokova i osam asistencija, demonstrirajući svoju neverovatnu igračku sposobnost i liderstvo koje je neophodno za uspeh tima.

Osim Dončića, Maveriksi su se istakli i po rekordnom broju zakucavanja u ovoj sezoni – ukupno 18, čime su nadmašili prethodni rekord postavljen od strane Los Anđeles lejkersa. Danijel Gaford je bio ključni igrač u ovom segmentu igre, postigavši čak 10 zakucavanja i doprinoseći timu sa 24 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Kajri Irving je takođe dao značajan doprinos pobedi sa 16 poena i sedam asistencija, dok je Derik Džons Džunior dodao 12 poena. Iako je Dante Egzum proveo 15 minuta na terenu, nije zabeležio poene.

Sa druge strane, Lauri Markanen se istakao u redovima Jute sa 21 poenom, iako je imao nešto manje uspešno veče u šuterskom segmentu. Kolin Sekston je takođe bio efikasan sa 20 poena, dok su Keonte Džordž i Voker Kesler dodali 18 i 14 poena.

Ova pobeda postavlja Dalas na deobu šeste pozicije sa skorom 41 pobeda i 29 poraza, što ih čini konkurentnim u borbi za direktan ulazak u plej-of. Sa druge strane, Juta džez se priprema za kraj ligaškog dela sezone, dok pokušava da učvrsti svoj plasman u plej-of.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024