NIKAKO NIJE DOBRO! Zvezda otkrila koliko je teška povreda Jaga dos Santosa

Novosti online

15. 03. 2024. u 08:32

Jago dos Santos, plej Zvezde, ostaće u bolnicu nakon što je doživeo težak udarac u meču 29. kola Evrolige protiv Makabija (80:84).

НИКАКО НИЈЕ ДОБРО! Звезда открила колико је тешка повреда Јага дос Сантоса

FOTO: M. Vukadinović

Sada se oglasila i Zvezda sa dodatnim informacijama i težini njegove povrede.

Jago se povredio na dva i po minuta do kraja utakmice, dobio je žestok udarac u glavu od strane košarkaša Makabija Bonzija Kolsona, a epilog svega je lakši potres mozga.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš igrač Jago dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago dos Santos je zadržan u KBC Zemun na opservaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga dos Santosa naknadno obavestiti javnost -  stoji u saopštenju Zvezde.

Povreda Jaga dos Santosa je novi udarac za Zvezdu koja je meč protiv Makabija igrala bez Nemanje Nedovića, Nikole Topića, Treja Tompkinsa, Branka Lazića i Miloša Teodosića.

Brazilac je meč završio sa 20 poena, jednim skokom i sedam asistencija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)