NIŠTA OD MVP TITULE! Embid u bolovima napustio parket

Novosti online

31. 01. 2024. u 08:26

KOŠARKAŠI Golden Stejta pobedili su Filadelfiju 119:107 i prekinuli niz od dva poraza.

НИШТА ОД МВП ТИТУЛЕ! Ембид у боловима напустио паркет

Foto AP

Voriorse je predvodio Stefen Kari sa 37 poena, uz šut za tri 8/13, a imao je i osam skokova i sedam asistencija. Džonatan Kaminga dodao je 26 poena i sedam skokova, a Endru Vigins 23 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Filadelfija je pretrpela četvrti uzastopni poraz, a najefikasniji u ekipi bio je Tobajas Haris sa 26 poena uz 10 skokova. Furkan Korkmaz dodao je 19 poena, Keli Ubri imao je 15 poena i šest skokova, a Džoel Embid 14 poena i sedam skokova.

Bio je Embid pod znakom pitanja za ovaj meč, ali je rešio da zaigra rovit kako bi nastavio MVP borbu jer je blizu limita mečeva koje sme da propusti. Posle jednog duela doživeo je povredu i ostao je da leži u bolovima. Nik Nurs je posle meča rekao da povreda nema veze sa povredom zbog koje je propustio prethodna dva meča, ali je najavio snimanje posle kog će sve biti jasnije. Takođe, bilo je vidljivo da je Džoel barem u stanju da sam ode sa terena. Problem za Embida je činjenica da ako želi MVP nagradu, ne sme da propusti više od šest mečeva do kraja sezone.

Košarkaši Toronta pobedili su Čikago sa 118:107 i prekinuli niz od pet poraza. Ekipu koju sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković predvodili su do pobede Geri Trent sa 24 poena i Brus Braun sa 19 poena i sedam skokova. Džordan Nvora dodao je 17 poena, a Denis Šruder 16 poena i 10 asistencija.

Čikago je izgubio treći put u poslednje četiri utakmice, a najefikasniji u ekipi bili su Demar Derozan sa 25 poena i Ajo Dosumu sa 21 poenom.

Košarkaši Bostona pobedili su Indijanu sa 129:124. Džejson Tejtum postigao je 30 poena za Seltikse, uz sedam skokova i sedam asistencija, ali i dve blokade u poslednjih 30 sekundi.

Džejlen Braun dodao je 25 poena i šest skokova, Derik Vajt 24 poena, a Kristaps Porzingis 17 poena i 12 skokova. Sa 17 poena utakmicu je završio i Džru Holidej.

U ekipi Indijane najefikasniji su bili Aron Nesmit sa 26 poena uz 12 skokova, Paskal Sjakam postigao je 23, a Majls Tarner 17 poena. Tajris Halibarton imao je 13 poena i 10 skokova.

Košarkaši Njujorka pobedili su Jutu 118:103 i zabeležili osmu uzastopnu pobedu. Nikse su predvodili Donte Divinčenco sa 33 poena, od kojih je postigao devet trojki, a imao je i pet skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte.

Džejlen Branson pobedi je doprineo sa 29 poena i devet asistencija, Prešes Ačijuva sa 18 poena, Ajzea Hartenstejn sa 14 poena i 12 skokova, a Džoš Hart tripl-dabl učinkom od 10 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

Niksi su januar završili sa 14 pobeda i dva poraza, što je njihov drugi najveći broj pobeda u jednom mesecu otkako su u martu 1994. godine ostvarili svih 14. Klupski rekord od 15/3 napravljen je u decembru 1968. godine.

U ekipi Jute, koja je pretrpela drugi uzastopni poraz, Kolin Sekston bio je najefikasniji sa 22 poena, dok su po 14 dodali Simone Fontekio i Lauri Markanen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave