"NE DEŠAVA SE ČESTO DA IGRAŠ ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA": Hrvatski reprezentativac o dolasku u Partizan

Tanjug

25. 12. 2023. u 12:20

Novi košarkaš Partizana Džejlin Smit izjavio je da je "crno-bele" izabrao zbog trenera Željka Obradovića, kao i zbog navijača.

НЕ ДЕШАВА СЕ ЧЕСТО ДА ИГРАШ ЗА ЖЕЉКА ОБРАДОВИЋА: Хрватски репрезентативац о доласку у Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Hrvatski košarkaški reprezentativac Džejlin Smit potpisao je u nedelju ugovor sa Partizanom do kraja sezone.

"Partizan ima igrače, kao što su Panter, Naneli, Ledej, itd. Ceo tim je sjajan. Prilika da igraš za verovatno najboljeg evropskog trenera svih vremena je nešto što ne možeš da propustiš, moraš da dođeš kada te zove. Ne dešavaju se često situacije da igraš za trenera kakav je Željko Obradović", rekao je Smit.

"Pored toga, navijači su još jedan bitan faktor. Imati takvu podršku na svakoj utakmici, igrati pred 20.000 navijača je nešto neverovatno. Nisam još pričao sa Željkom, verujem da će se to desiti u narednim danima, da dobijem više informacija o ulozi koja mi je namenjena", istakao je Smit za Mocartsport.

Foto: EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro

 

Dodaje da je novi trener u Virtusu doneo i novi sistem u kom za njega nije bilo mesta.

"Kako je sezona odmicala, stavljen sam u čudnu situaciju. Pred sezonu u Virtusu je bio Serđo Skariolo, koji je imao plan za mene, da budem 'dvojka'. Ali pošto nisu rešili situaciju sa Ifeom Lundbergom, u međuvremenu je došao novi trener i on je ostao u timu. Tada je Virtus imao trojicu bekova. Tada je bilo samo pitanje vremena ko će otpasti. Trener je imao vremena da bira sa kim želi da gradi igru. Na kraju sam ja bio taj koji je ostavljen po strani", zaključio je Smit.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!