"NEJPIR?" Ovako je Janis Sferopulos govorio pred utakmicu Makabi - Crvena zvezda

Tanjug

20. 12. 2023. u 17:31

TRENER košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je ove srede u Beogradu da je meč sa Makabijem bitan za njegov tim i dodao da želi da igrači crveno-belih budu spremni da se bore za pobedu.

НЕЈПИР? Овако је Јанис Сферопулос говорио пред утакмицу Макаби - Црвена звезда

Foto: Tanjug

Crveno-beli su odradili trening pred  utakmicu 16. kola Evrolige sa "ponosom Izraela".

Utakmica između Makabija i Crvene zvezde biće odigrana u četvrtak od 20.05 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, a domaćin će biti klub iz Izraela.

Sferopulos na ovom meču ne računa na Šabaza Nejpira i Ognjena Kuzmića, koji će napustiti Crvenu zvezdu.

- Igramo protiv košarkaša Makabija, koji na ovom terenu imaju pet pobeda i tri poraza. Oni su u vrhu tabele, u poziciju su za plej-of, ali je ovo bitna utakmica za nas. Posle utakmice sa Realom želimo da budemo spremni da reagujemo. Želim da vidim da više igrača bude uključeno u borbu za pobedu. To je naš cilj - da svi zajedno budemo spremni da se borimo za pobedu - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt kluba.

On nije želeo ništa više da doda na temu Šabaza Nejpira i istakao da je "sve na tu temu rekao na konferenciji za medije u utorak uveče".

Crvena zvezda je sinoć u "Štark areni" poražena od Reala 72:58 u meču 15. kola Evrolige. Na ovom duelu nije igrao Nejpir, a grčki stručnjak je posle duela sa Madriđania, između ostalog, izjavio da plejmejker neije hteo da igra protiv "kraljevića", jer je u pregovorima sa drugim timom.

Crveno-beli će u dvorani "Aleksandar Nikolić" trenirati i na dan utakmice na kojoj neće biti navijača.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)