EVROLIGA U CRNO-BELOM: Partizan grabi ka vrhu, pala i Valensija!

Novosti online

19. 12. 2023. u 23:02

Košarkaši Partizana trijumfovali su u Španiji protiv Valensije 72:67 i tako vezali petu uzastopnu pobedu u Evroligi.

ЕВРОЛИГА У ЦРНО-БЕЛОМ: Партизан граби ка врху, пала и Валенсија!

FOTO: M. Vukadinović

Partizan se fenomenalno uveo u meč trojkom Kevina Pantera, a i cela prva četvrtina je bila u znaku crno-belih pošto nisu dali protivniku ni jednom da dođe do prednosti i završio je ''parni valjak'' prvu deonicu sa pet poena prednosti.

Tokom druge četvrtine Valensija kreće da pogađa dok su crno-beli dosta promašaja iza linije za tri poena, te domaći dobijaju drugu deonicu sa šest razlike i odlaze na poluvreme sa pola koša prednosti.

Zek Ledej i Kevin Panter podigli su Partizan i u trećoj četvrtini kombinovano ubacuju 16 od 20 poena crno-belih i odvode ''parni valjak'' na devet poena razlike pred poslednju četvrtinu.

U poslednjoj deonici Valensija pokazuje zube, prilazi Partizanu na samo jedan posed zaostatka međutim izabranici Željka Obradovića uspevaju da se trgnu, pogotovo je kapiten Kevin Panter pogađao u bitnim trenutcima i na kraju neverovatna ukradena lopta Džejmsa Nanelija iz koje je Partizan poentirao i prelomio utakmcu.

Najefikasniji su u Partizanu bili Ledej i Naneli sa po 14 poena, Kevin Panter 13, dok su kod ekipa Valensije najbolji pojedinci bili Džons sa 14 i Robertson sa 12 poena.

BONUS VIDEO: "ŠAHOM PROTIV KORUPCIJE": Održano takmičenje Omladinske lige Beograda za 2023

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)