NE, NE, HVALA! Jokić "doneo poklon" Dončiću, ovaj odbio da uzme (VIDEO)

Novosti online

19. 12. 2023. u 08:22

SUDAR Nikole Jokića i Luke Dončića pripao je srpskom košarkašu, iako je Slovenac imao daleko bolji učinak.

НЕ, НЕ, ХВАЛА! Јокић донео поклон Дончићу, овај одбио да узме (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Denver je razbio Dalas, a pre početka utakmice viđene su lepe scene. Jokić i Dončić su zajedno ušli u dvoranu i tom prilikom se odlično zabavili. Očigledno su imali o čemu da razgovaraju i obojica su uživali u tome.

Naravno, kada je počela utakmica, sve je stavljeno na stranu, ali čak i na parketu mogli su da se vide momenti kada Nikola i Luka nasmejani razmenjuju reči.

Slovenac je odigrao odličan meč, pošto je upisao 38 poena, 11 skokova i osam asistencija. Međutim, na kraju se radovao srpski reprezentativac, iako nije „punio“ kolone kako ume. Somborac je imao osam poena, devet skokova i sedam asistencija za 28 minuta na parketu.

Na kraju utakmice Jokić i Dončić su se srdačno pozdravili, a Nikola je želeo da „uruči“ loptu Luki – koji je bio najbolji igrač meča. Međutim, nije je prihvatio slovenački košarkaš, pošto je njegov tim izgubio.

Scene potpuno drugačije u odnosu na ono što je viđeno pre samo nekoliko dana, kada je u "glavnoj ulozi" bio Janis Adetokumbo. Košarkaš Milvokija je posle pobede nad Indijanom, u kojoj je postigao 64 poena, želeo loptu za sebe – a pošto je nije dobio, pobesneo je.

Igrači Indijane rešili da mu pokvare slavlje, onda se i Grk zaleteo u svlačionici - mnogi su to protumačili kao želju da se obračuna.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)