"PA, NARAVNO!" Ovako je Željko Obradović reagovao posle nestvarne pobede Partizana nad Olimpijom Milano, dok mu se Ledej javno zahvaljivao

Novosti online

07. 12. 2023. u 22:40

Partizan i Olimpija Milano odigrali su veoma zanimljivu utakmicu utakmicu Evrolige, a trener crno-belih Željko Obradović u svom stilu je prokomentarisao ishod.

ПА, НАРАВНО! Овако је Жељко Обрадовић реаговао после нестварне победе Партизана над Олимпијом Милано, док му се Ледеј јавно захваљивао

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je gubio sa 15 razlike, a onda deklasirao Olimpiju Milano, posle čega je strateg domaćih najpre ovako reagovao pred kamerom Evroliga TV-a, kada je upitan šta je donelo nestavan preokret:

- Donele su ga jednostavne stvari: igrači su verali. Hvala njima, a hvala i ovoj publici. Moram to opet da kažem. Prosto, neverovatna energija (na tribinama i na parketu) krajem treće i početkom četvrte četvrtine - rekao je Željko Obradović, koji je onda upitan "Da li ste i Vi verovali u vaše igrače", na šta je uz osmeh rekao:

- Naravno!

Njemu se na ukazanoj šansi zahvalio Zek Ledej.

- Svaka čast našem treneru, u drugom poluvremenu je odredio neke akcije za mene, nakon što sam bio previše po strani do tada. Stvarno, hvala mu! Sad treba da nastavimo s ovim što radimo, jer smo na dobrom putu, definitivno - rekao je Ledej, strelac 15 poena na ovom meču.

Kapiten crno-belih, Kevin Panter, objasnio je kako se došlo do preokreta:

- "Prosto", počeli smo da ih zaustavljamo. Nekoliko uzastopnih zaustavljenih napada rivala nas je dodatno pokrenulo - počeo je Panter, pa se osvrnuo na povređenog kolegu, Aleksu Avramovića: - Mislima sam uz njega. Mislim da je iskrenuo zglob, nisam video najbolje, ali se najboljem nadam.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)