"MNOGO KRVI, MNOGO SVEGA..." Željko Obradović saopštio lošu vest za Partizan posle neočekivanog poraza

Novosti online

20. 11. 2023. u 19:46

KK Partizan je doživeo i drugi uzastopni poraz u ABA ligi, pa i ne čudi reakcija njegovog trenera, Željka Obradovića.

МНОГО КРВИ, МНОГО СВЕГА... Жељко Обрадовић саопштио лошу вест за Партизан после неочекиваног пораза

Foto: Cedevita Olimpija

Podsetimo, u 8. kolu regionalnog takmičenja Partizan je izgubio u Ljubljani od Cedevita Olimpije, posle čega je strateg crno-belih ovako otvorio konferenciju za štampu, otkrivši u kakvom stanju je košarkaški reprezentativac Srbije, Aleksa Avramović.

- Najpre, čestitke domaćinu na pobedi. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica, imali smo i mi šanse da dobijemo, međutim, odigrali smo završnicu kako smo odigrali i zahvaljujući tome smo izgubili. Imali smo jedan izuzetno dobar period igre u prvom poluvremenu, nažalost, izgubili (stečenu) razliku vrlo lako. Neke stvari nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu. To su ti problemi. Plus, sigurno i to što smo u ranoj fazi utakmice ostali bez Alekse (Avramovića) koji, nažalost, mora da ide u bolnicu i da se proveri, izgleda da mu je slomljen nos. Mnogo situacija nekih na terenu, mnogo krvi, mnogo svega... ali, to je, valjda, sastavni deo igre.

Osvrnuo se trener branioca ABA titule i na odličnu podršku koju su oba tima imala u hali "Stožice" u Ljubljani:

- Super je bila atmosfera i večeras. To je nešto što je dobro i za ABA ligu i za uopšte košarku. Navijači i Partizana i Olimpije su napravili sjajnu atmosferu, čestitam im na tome. A, naravno, hvala navijačima Partizana što su još jednom došli, kao i svake godine, ovde da nas podrže. Nažalost, ne vraćamo im to na pravi način. Zaista to mislim. I žao mi je zbog toga. Ali, šta je tu je. Ispred nas ima još mnogo utakmica - zaključio je Željko Obradović.

Statistika


ABA liga, 8. kolo
Cedevita Olimpija - Partizan 95:91
(22:27, 29:23, 22:21, 22:20)

Cedevita Olimpija: Stjuart 12, Arman, Sou 7, Radović, kobs 9, Glas, Blažič 29, Prepelič 18, Džons 17, Ščuka 3, Klobučar, Šaškov

Partizan: Vukčević i Koprivica nisu igrali, Ledej 17, Avramović 2, Smailagić 4, Jaramz 2, Naneli 10, Anđušić 5, Doužer 14p, 7as, Ponitka 7p, 8sk, Kaminski 20p, 7sk, Kaboklo 10

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)