"ČOVEK SE DRŽI ZA REČ, A VO ZA ROGOVE": Nikola Mirotić brutalno isprozivan i to gde...

Novosti online

14. 11. 2023. u 09:05

Nikola Mirotić je ponovo na udaru zato što nije došao u Partizan iako je, navodno, sve već imao dogovoreno sa trenerom Željkom Obradovićem i Zoranom Savićem. Njemu grobari nisu oprostili "izdaju" i to što je pogazio datu reč, pa je na putu iz Barselone do Beograda skrenuo do Milana i potpisao za Armani.

ЧОВЕК СЕ ДРЖИ ЗА РЕЧ, А ВО ЗА РОГОВЕ: Никола Миротић брутално испрозиван и то где...

Foto: EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Ovaj put se Crnogorac srpskog porekla sa španskim pasošem našao na udaru usred popularnog kviza Potera na RTS i to bez ikakvog povoda. Naime, jedan takmičar je iskoristio poređenje sa Mirotićem da objasni da su se ostali takmičari i on dogovorili kako će igrati u kvizu, te da neće pogaziti datu reč.

- Da se malo osvrnem na skorašnju transfer-sagu jednog košarkaša i datu reč, ima narodna izreka koja kaže da se čovek drži za reč, a vo za rogove. Dali smo reč jedan drugom da ćemo se držati dogovora i reč je svetinja - rekao je takmičar.

Voditelj Jovan Memedović našao se zatečen, iako je očigledno shvatio o čemu je reč, ali je uspeo da izbegne nastavak priče.

- Velika šteta, ali imate finalnu poteru do kraja, pa ćemo videti. Čestitam na tome - prokomentarisao je Memedović učinak takmičara u kvizu i nastavio dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu