SJAJNA ODLUKA: Besplatan ulaz na utakmicu Srbija - Ukrajina!

Novosti online

07. 11. 2023. u 16:55

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije otvara nove kvalifikacije za Evrobasket 2025. utakmicom protiv Ukrajine u četvrtak 9. novembra od časova u novobeogradskoj «Hali sportova Ranko Žeravica» uz sjajnu odluku naše kuće košarke - ulaz će biti besplatan za sve posetioce.

СЈАЈНА ОДЛУКА: Бесплатан улаз на утакмицу Србија - Украјина!

FOTO: FIBA.Basketball

To je prva od dve utakmice u prvom prozoru za izabranice Marine Maljković. Drugu će odigrati u nedelju u Skoplju protiv Severne Makedonije.

- Nemamo mnogo vremena za pripremu pa koristimo svaki trening da pomognemo devojkama koje su prvi put sa nama da se što brže upoznaju sa Marininim sistemom. Ukrajina je dobar protivnik, sa možda jednim od najdominantnijih bekova u Evropi. Moramo da zaustavimo njihovu brzu igri i to je upravo ono na čemu radimo. Sa Makedonkama se nismo susretale do sad i nemamo mnogo informacija o njima, pa mislim da ćemo se više koncentrisati na našu igru i ono što se od nas traži - istakla je reprezentativka Nevena Jovanović za sajt KSS-a.

Zadovoljstvo zbog novog okupljanja i nove reprezentativne akcije nije krila ni Saša Čađo.

- Pripreme su zahtevne, jer opet imamo mnogo novih lica i trebamo da se uklopimo svi zajedno u Marinin sistem. Svi znamo da kad se dođe u reprezentaciju, tu se radi najviše i najbolje. U svaku utakmicu moramo da uđemo jako jer ovo su i mini pripreme za ono što nas čeka u februaru. Utakmice neće biti lagane. Treba izaći hrabro i boriti se svaki minut kao i do sada u svakoj utakmici i sigurna sam da rezultat neće izostati - rekla je Saša Čađo.

Srbija je u kvalifikacionoj grupi G, a pored Ukrajine i Severne Makedonije, za protivnika će imati i selekciju Portugala. Evropsko prvenstvo 2025. godine igraće se od 19. do 29. juna u Češkoj, Nemačkoj, Grčkoj i Italiji. Plasman na Evrobasket obezbediće pobednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane ekipe iz kvalifikacija.

Bonus video: DOČEK ZA PAMĆENjE - Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave