NEVEROVATNO: Skuplja karta za Mega - Partizan nego da sa Zapada gledate "večiti derbi" u fudbalu

A. I.

20. 10. 2023. u 17:12

NAKON što je Mega slavila u Železniku protivnik u 4. kolu ABA lige biće im Partizan, a ono što je mnoge iznenadilo - jesu cene ulaznica za ovaj meč.

НЕВЕРОВАТНО: Скупља карта за Мега - Партизан него да са Запада гледате вечити дерби у фудбалу

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Utakmica je zakazana za ponedeljak 23. oktobar 20:00 u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu, a ukoliko neko od navijača želi uživo da prati meč, ulaznice može da kupi online, ali i na dan meča na biletarnici hale.

U prodaji će se naći samo ulaznice za gornji nivo tribina i to po neverovatnoj ceni. Jedna ulaznica prodavaće se po ceni od 2.000 dinara.

Zanimljivo je da će karta za ovaj događaj biti skuplja nego za "večiti derbi u fudbalu. Za nedavno odloženi meč Partizana i Crvene zvezde trebalo je izdvojiti:

jug i sever – 800 dinara, istok bočno – 1.200 dinara, istok centar – 1.500 dinara, zapad bočno – 1.500 dinara, zapad centar – 1.800 dinara

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)