ZVEZDA BEZ PODRŠKE NAVIJAČA U ITALIJI: Crveno-belim navijačima zabranjen ulazak u dvoranu u Bolonji - čak i onima sa kartom

Novosti online

19. 10. 2023. u 17:52

CRVENA zvezda u 4. kolu Evrolige gostuje Virtusu u Bolonji, a crveno-beli neće imati podršku sa tribina dvorane "Paladoca".

ЗВЕЗДА БЕЗ ПОДРШКЕ НАВИЈАЧА У ИТАЛИЈИ: Црвено-белим навијачима забрањен улазак у дворану у Болоњи - чак и онима са картом

FOTO: M. Vukadinović

Ova hala prima 5.500 mesta i pristalacama šampiona Srbije biće zabranjeno prisustvo na utakmici.

- Zbog povišenog bezbednosnog rizika nikome od navijača iz Beograda, niti bilo kome od navijača Crvene zvezde koji imaju kartu neće dozvoljen ulaz u dvoranu. Karte su za kupovinu imali na raspolaganju samo i isključivo stanovnici lokalne regije Emilija Romanja. Kako je navedeno u dopisu svima koji su već kupili karte a ne potpadaju u ovu kategoriju – karte će biti otkazane, a novac će biti refundiran… - navodi se u saopštenju Virtusa.

Poznato je da Zvezda ima veliku podršku u Italiju, ali ona će u petak izostati.

Podsetimo, Virtus u ovaj meč ulazi sa učinkom 2-1, a crveno-beli 1-2.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)