CRNA NOĆ SRBA: Marjanović i Jović "nisu došli na meč"

Novosti online

19. 10. 2023. u 08:19

Košarkaši Bruklina pobedili su jutros u gostima ekipu Majamija rezultatom 107:104 u predsezonskom meču NBA lige.

ЦРНА НОЋ СРБА: Марјановић и Јовић нису дошли на меч

FOTO: Tanjug/AP

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Loni Voker sa 22 poena, dok je Dejron Šerp dodao 19. Kod domaćih, najbolji su bili Hejvud Hajsmit i Kol Svajder koji su postigli po 15 poena.

Srpski reprezentativac Nikola Jović postigao je devet poena i imao je pet skokova, dve asistencije i jednu blokadu za 24 minuta na terenu. Za ekipu Majamija nisu igrali Džimi Batler, Tajler Hiro i Kevin Lav.

Košarkaši San Antonija pobedili su na svom terenu ekipu Hjustona 117:103. U pobedničkom timu istakao se Devin Vasel sa 25 poena, dok je Viktor Vembanjama dodao 15 uz šest skokova.

U ekipi iz Hjustona najbolji je bio Džabari Smit sa 20 poena, dok je Nejt Vilijams dodao 19.

Srpski košarkaš Boban Marjanović proveo na terenu pet i po minuta, a za to vreme postigao je dva poena i imao dva skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su na svom terenu ekipu Sakramenta 116:115, dok je Vašington u gostima savladao Njujork 131:106.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)