SADA JE SVE JASNO! Poznato gde će Nikola Jović igrati naredne sezone

Novosti online

05. 10. 2023. u 19:41

SRPSKI košarkaš Nikola Jović imao je zapaženu ulogu na Svetskom prvenstvu u košarci, sa Srbijom je osvojio srebrnu medalju, a njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo.

САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО! Познато где ће Никола Јовић играти наредне сезоне

M. Vukadinović

Majami Hit je iskoristio opciju da produži ugovor sa Srbinom, tako će Nikola Jović i naredne sezone nastupati na Floridi.

Svoj pun potencijal je bivši igrač Mege pokazao u reprezentaciji, u pripremnom periodu se izborio za mesto u startnoj postavi, a sa Orlovima je igrao i finale Svetskog prvenstva, gde je su "orlovi" poraženi od Nemačke.

Sa samo 20 godina je igrao finale NBA lige i Mundobasketa u samo par meseci, što će mu biti sjajno iskustvo pred godine koje dolaze.

Jović je tokom leta bio moguća trejd opcija Majamija, a njegovo ime se spominjalo najčešće u sklopu potencijalnog dolaska Dejmiana Lilarda u redove finaliste najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu.

Ipak, svojim partijama je "kupio poverenje" Erika Spolstre, a i Lilard se odlučio za Milvoki, pa ćemo Srbina i u sezoni ispred nas gledati u istom dresu. Za to vreme će Nikola zaraditi 2.500.000 dolara.

Videćemo koliko će Majami moći u sezoni koja je pred nama, konkurencija na Istoku će biti velika, ali predvođeni Džimijem Batlerom i Bemom Adebajom, su svakako među favoritima za veliko za titulu.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)