ČUDO U BEOGRADU: Hrvati punih usta izveštavaju sa Zvezdinog meča u Ligi šampiona

Novosti online

05. 10. 2023. u 09:46

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Jang Bojsom 2:2 (1:0) u utakmici drugog kola G grupe Lige šampiona.

ЧУДО У БЕОГРАДУ: Хрвати пуних уста извештавају са Звездиног меча у Лиги шампиона

Foto: Č. Vuković

Pred 50.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić", crveno-beli su prvo "reprizirali" duel protiv Mančester sitija, da bi u finišu, ipak, stigli do boda, ali ostali bez još "planirana" dva.

Tokom čitave utakmice delije su pružale fenomenalnu podršku svojim ljubimcima. Posebno zanimljiva bila je koreografija na početku utakmice, a upravo zbog nje navijači Crvene zvezde našli su se u centru pažnje i kod hrvatskih medija. Naše komšije su sve šokirale tekstom na ovu temu i sada su, na sav glas, hvalile navijače Zvezde, za razliku od kritika koje su česte sa ove adrese!

U tekstu sa naslovom "Delije izvele čudo. Pogledajte Van Gogovo remek-delo preko Marakane", portal "Index.hr" pohvalio je atmosferu na Marakani i istakao kako se iz Srbije poslala prelepa slika u svet.

Naglasili su hrvatski mediji i da je Marakana bila puna, te da je 50.000 ljudi pružalo fenomenalnu podršku fudbalerima na terenu.

Zaista, lepo i realno viđenje situacije hrvatskih medija, za razliku od onih švajcarskih koji su udarili po delijama i nisu bili oduševljeni atmosferom na Marakani.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)