MEGA SPREMNA ZA NOVU SEZONU: Klub predstavio tim i nove dresove (FOTO)

Tanjug

14. 09. 2023. u 20:03

KOŠARKAŠKI klub Mega predstavio je danas tim i dresove za sezonu 2023/24 u kojoj će klub proslaviti 25 godina postojanja, a u čiju čast će i logo kluba biti u znaku broja 25.

МЕГА СПРЕМНА ЗА НОВУ СЕЗОНУ: Клуб представио тим и нове дресове (ФОТО)

FOTO: Mega MIS/Ivica Veselinov

Mega u sezonu ulazi sa veoma mladim timom prosečne starosti igrača od 19,9 godina po čemu će biti najmlađi sastav ABA lige. Kapiten ekipe će biti Uroš Plavšić koji se posle šest godina igranja u SAD vratio u klub za čije je kadetske i juniorske selekcije nastupao.

Pored njega, u sastavu su: Nikola Đurišić, Nikola Topić, Andrija Jelavić, Timotej Malovec, Omerdžan Ilijasolu, Oleksandr Kobzistij, Stefan Miljenović, Petar Kovačević, Filip Jović, Nemanja Popović, Luka Paunović, Mihailo Milutinović, kao i Bogoljub Marković i Andrej Mušicki.

FOTO: Mega MIS/Ivica Veselinov

Uz trenera Marka Baraća u stručnom štabu su i njegovi pomoćnici Miloš Mitrović, Branislav Božović i Dejan Pejić, zatim kondicioni trener Pavle Tasić i fizioterapeuti Vanja Radojević i Miloš Savić.

Timski doktor je Uroš Stanković, dok je na mestu tim menadžera i ove sezone Novica Veličković.

Megini talenti će u predstojećoj sezoni igrati u garnituri dresova kojom će dominirati pink i akva boja.

Mega će do početka takmičarske sezone učestvovati i na ABA Super Kupu od 20. do 22. septembra u Podgorici gde će se u četvrtfinalu u ponedeljak, 20. septembra od 17 časova sastati sa aktuelnim šampionom ABA lige Partizanom.

FOTO: Mega MIS/Ivica Veselinov

Poslednju proveru pred početak regionalnog takmičenja Mega će imati protiv Tamiša 23. septembra.

Ovaj tim će u prvom kolu ABA lige gostovati u Ljubljani ekipi Cedevita Olimpije, dok će u drugoj rudni u Hali sportova "Ranko Žeravica" dočekati čačanski Borac.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)