MILUTINOV PRED KANADU: ''Tukli su Dončića, isto tako će i Bogdanovića''

Novosti online

07. 09. 2023. u 12:15

Srbija igra protiv Kanade polufinalni meč Mundobasketa, a centar ''orlova'' Nikola Milutinov izneo je svoje mišljenje pred meč.

МИЛУТИНОВ ПРЕД КАНАДУ: Тукли су Дончића, исто тако ће и Богдановића

FOTO: AP

-Prvi put smo imali malo veću pauzu između dve utakmice, stvarno nam je značilo za neku rekuperaciju, i ulazimo u sutrašnju utakmicu sa dosta više energije. Dosta zahtevna utakmica, igraju fizički jako i u tranziciji su dosta jaki, treba to zaustaviti i odigrati još bolju utakmicu nego što smo odigrali protiv Litvanije – naveo je on.

Dončić se kod sudija žalio da prima udarce od Kanađana, a oni većinu faulova nisu svirali, pa je Slovenac pobesneo zbog sudijskih odluka i dobio isključenje.

- Spremni smo i znamo da će sigurno da isto urade na Bogdanu, tako da moramo da pomognemo i svi igrači da odgovore na njihovu agresivnost – istakao je on.

"Orlovi" su nakon trijumfa nad Litvanijom obezbedili plasman na Olimpijske igre 2024. godine u Parizu.

-To nam je bio primarni cilj, sigurno da nećemo ući u utakmicu kao da je prijateljska, želja nam je da osvojimo medalju i nadam se da ćemo to ostvariti – poručio je Milutinov.

BONUS VIDEO: "NISMO MNOGO PRIČALI U JAVNOSTI": Milutinov posle plasmana u polufinale SP

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja