NA PUTU KA B LIGI: Prva stanica - Rim!

Novosti online

13. 08. 2023. u 11:48

NAKON deset dana od okupljanja i prozivke trenera Marka Ljubojevića, KK Paragon (nekadašnji Borac Lazarevac) će u sklopu priprema za novu sezonu, učestvovati na turniru u Rimu, koji je počeo juče a završava se 14. avgusta.

НА ПУТУ КА Б ЛИГИ: Прва станица - Рим!

FOTO: KK Paragon

Ekipa Paragona će u glavnom gradu Italije odmeriti snage sa ekipom Utah Valley Wolverines, članom prve NCAA divizije.

- Izuzetna nam je čast što je naš klub pozvan da učestvuje na jednoj ovakvoj manifestaciji, što nam je jedan od pokazatelja da smo na pravom putu. S obzirom na to da će ekipi ovo biti prve utakmice od početka priprema, rezultat nije u prvom planu ali ćemo iskoristiti pruženu šansu da u najboljem svetlu predstavljamo naš grad i državu - rekao je trener, Marko Ljubojević.

Ekipa KK Paragon, pojačala je svoje redove. Direktor Vladimir Ilić i sportski direktor Stefan Birčević, veoma su zadovoljni sastavom ekipe i veruju da će Lazarevčani biti hit ove sezone.

BONUS VIDEO: SVE PRŠTI OD DUELA: Trening košarkaške reprezentacije Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao