POMINJAO SE ODLAZAK U NBA, ALI... Poznato koji će klub predvoditi Serđo Skariolo naredne sezone

Novosti online

25. 06. 2023. u 18:20

IAKO se u prethodnom periodu pominjalo da bi Serđo Skariolo mogao da sedne na klupu Toronto Raptorsa, izbor je pao na Darka Rajakovića, a poznati trener zbog toga nije mnogo očajavao, sada je poznato na čiju će klupu sesti naredne sezone Italijan.

ПОМИЊАО СЕ ОДЛАЗАК У НБА, АЛИ... Познато који ће клуб предводити Серђо Скариоло наредне сезоне

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Italijanski mediji prenose da će Serđo Skariolo predvoditi Bolonju i naredne sezone. Strepeli su italijanski ljubitelji košarke u prethodnim mesecima jer je Skariolo uz Darka Rajakovića bio glavni kandidat za klupu Toronto Reptorsa, a takođe i za klupu Real Madrida.

Skariolo (62) je dobio podršku čelnika kluba iako sa Virtusom prošle sezone nije uspeo da izbori plasman u "Fajnal ejt" Evrolige i osvoji titulu u Italiji. Klub iz Bolonje je poražen u finalu plej-ofa italijanskog prvenstva od Olimpije iz Milana serijom 4:3 u pobedama.

- Skariolo ostaje trener Virtusa, ima maksimalno poverenje uprave kluba i nastaviće saradnju, prenose lokalni mediji iz Bolonje.

Skariolo je Virtus preuzeo 2021. godine, a sa ovim klubom prošle godine je osvojio Evrokup i izborio plasman u Evroligu. On trenutno obavlja dužnost selektora Španije.

Skariolo je pre Virtusa, između ostalih, trenirao i Baskoniju, Olimpiju Milano, Himki, Unikahu, Real, Fortitudo i Skavolini.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!