BEZ RAZUMEVANJA ZA DANE ŽALOSTI: FMP tražio odlaganje meča sa Cedevitom, ABA liga odbila zahtev

Novosti online

05. 05. 2023. u 21:11

KOŠARKAŠI FMP igraće u subotu od 20 časova protiv Cedevita Olimpije drugi meč plej-of serije ABA lige. Iako su "panteri" tražili odlaganje meča zbog tri dana žalosti koje je propisala Vlada Republike Srbije

БЕЗ РАЗУМЕВАЊА ЗА ДАНЕ ЖАЛОСТИ: ФМП тражио одлагање меча са Цедевитом, АБА лига одбила захтев

FOTO: A. Ilić

Želja FMP bila je da se meč pomeri za ponedeljak, ali nije bilo razumevanja od strane rivala i čelnika ABA lige.

- U situaciji kakva je u zemlji, sigurno da nije lako razmišljati samo o košarci, ali potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu. Cedevita je svoj kvalitet pokazala u prvom meču sa nama. Verujem da su moji momci sposobni da odigraju bolju utakmicu nego u Ljubljani, da ispravimo greške koje smo tamo pravili i da vidimo za šta će nam to biti dovoljno u subotu", rekao je Nenad Stefanović.

Čarls Džekins je istakao da je ekipa spreman da odgovori zadacima.

- Veoma važna utakmica za nas protiv zaista sjajne ekipe. Stručni štab je uradio sjajan posao i ukazao nam na greške koje smo pravili. Napravili smo plan igre i ostaje nam da ga primenimo primenimo na terenu, naveo je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna