NADAL ODUSTAO OD JOŠ JEDNOG TURNIRA: Zabrinuo navijače pred Rolan Garos

Novosti online

05. 05. 2023. u 17:46

RAFAEL Nadal neće učestvovati na Mastersu u Rimu, potvrdio je španski teniser.

НАДАЛ ОДУСТАО ОД ЈОШ ЈЕДНОГ ТУРНИРА: Забринуо навијаче пред Ролан Гарос

Tanjug/Ap

"Bik sa Majorke" istakao je da se oseća bolje, ali da ga još muči povreda mišića leve noge.

- Pozdrav svima! Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da budem u Rimu. Svi znate koliko me boli što propuštam još jedan od turnira koji su obeležili moju profesionalnu i ličnu karijeru uz svu ljubav i podršku italijanskih tifosa,“poručio je Nadal i nastavio:

- Uprkos tome što sam primetio poboljšanje poslednjih dana, bilo je mnogo meseci a da nisam bio u mogućnosti da treniram na visokom nivou. Proces adaptacije ima svoje vreme i nemam izbora nego da to prihvatim i nastavim da radim.

Nekada svetski broj jedan van terena je od Australijan Opena, odnosno tačno 107 dana, a u međuvremenu je propustio ukupno sedam turnira (Doha, Dubai, Indijan Vels, Majami, Monte Karlo, Barselona i Madrid). Izgubio je 1280 bodova i prvi put od 2005. ispao je iz top 10 na ATP listi.

Očekuje se da Nadal bude spreman za Rolan Garos, gde je slavio 14 puta i brani titulu osvojenu prošle godine. Drugi Gren slem turniru u sezoni počinje 22. maja.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!