REAL DOPUTOVAO U BEOGRAD, A TAMO... "Grobari" napravili poseban doček za Madriđane

Novosti online

01. 05. 2023. u 20:45 >> 21:17

PARTIZAN i Real će, posle velikih incidenata koji su obeležili njihov drugi meč Top 8 faze Evrolige igrati u Beogradu, a dolazak Madriđana u prestonicu Srbije uopšte nije prošao "nezapaženo" kod navijača crno-belih, "grobara".

РЕАЛ ДОПУТОВАО У БЕОГРАД, А ТАМО... Гробари направили посебан дочек за Мадриђане

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Podsetimo, dva dana posle neočekivanog poraza na svom terenu prošlog utorka, kada je Kevin Panter dao trojku za trijumf beogradskog kluba u poslednjoj sekundi, Real se nadao da će se osvetiti, ali je Partizan bio daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida.

Taj sportski deo priče zasenila je tuča koja se desila u 38. minutu (VIDEO). Usled nje je utakmica prevremeno završena, a Evroliga je izrekla oštre kazne. Pred dolazak Madriđana u Beograd, trener košarkaša Partizana Željko Obradović je pozvao navijače da dostojanstveno i sportski bodre svoje ljubimce, ali "grobari" su rešili da ipak prirede zanimljiv doček "kraljevskom klubu".


Naime, navijači Partizana dočekali su košarkaše Reala nizom poruka okačenim na nadvožnjacima iznad auto-puta kojim je ekspedicija Madriđana prošla večeras po sletanju u Beograd.


Na jednoj od poruka piše "nećete spavati". 
Na nekim drugim transparentima bile su značajno vulgranije reči, ispisane na engleskom jeziku.

Navijači Partizana su najavili ranije da će doći ispred hotela u kojem je smeštena ekspedicija Reala i da će pokušati da drže izabranike trenera Hesusa "Ćusa" Matea budnim celu noć. 

Navijači Partizana na utakmici sa Realom u ligaškom delu ove sezone Evrolige / FOTO: M. Vukadinović

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje zanimljivog materijala.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024